L’estudi

Arquitectura i interiorisme

Oferim serveis globals d’arquitectura, disseny d’espais interiors i control d’obra, per aconseguir un resultat que s’ajusti tant en pressupost com en funcionalitat a les necessitats de cada projecte.
Gràcies al nostre equip d’industrials i proveïdors podem gestionar tot el procés de l’obra, oferint servei de claus en mà tant en àmbit residencial privat com en àmbit comercial.
Millorar l’acústica d’un bar, d’un restaurant o d’una oficina, controlar l’aïllament tèrmic d’un habitatge per tal de reduir-ne el consum energètic, o bé analitzar la geobiologia del lloc, són factors clau i intangibles que ofereixen un valor afegit a cada projecte aportant confort i benestar a les persones que faran ús d’aquests espais i en milloren el resultat, tant sigui en obra nova, reforma o rehabilitació.
El nostre mètode de treball consisteix en fer una primera visita sense compromís on conèixer les necessitats del client, posteriorment redactem el projecte definint distribució d’espais i materials d’acabat, gestionem els pressupostos i coordinem l’execució de l’obra. Tramitem les llicències administratives necessàries per cada projecte, el certificat energètic i la cèdula d’habitabilitat.
laia

Laia Tió

Nascuda a Sant Pol de Mar el 1979 acaba els estudis d’arquitectura el 2005 a l’ETSAB i a l’Università degli Studi di Firenze. Durant la seva formació acadèmica treballa en diferents estudis d’arquitectura. L’any 2006 realitza a Barcelona el Màster en càlcul d’estructures de formigó a la UPC, i l’any 2008 el Postgrau de Disseny de l’Espai Interior a ELISAVA, UPF. El 2008 funda el seu propi estudi d’arquitectura gestionant projectes i control d’obra d’àmbit comercial i residencial.

Col·laboradors

Enric Boadas

Arquitecte

Clara Segués

Arquitecta

Disseny i comunicació
www.viti.cat

BT Fotografia

Fotografia i vídeo

Pedra natural flexible
www.grupindiastone.com