Equip - Laia Tió
215
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-215,bridge-core-2.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

El nostre equip està format per professionals de diferents disciplines. Et volem acompanyar!

estudi laia tio

Laia Tió.
Arquitecta i fundadora.

La Laia Tió és la cap visible i fundadora de l’estudi d’arquitectura. Va obrir l’estudi amb la idea de crear ambients còmodes i agradables, recuperant espais antics amb el màxim respecte pels materials i les persones que hi habitaran. Després de 12 anys de trajectòria, l’estudi ha crescut amb un equip sòlid i eficient. L’experiència i el recorregut afavoreixen la creació d’espais únics plens de caràcter.

La Laia Tió és llicenciada en Arquitectura Superior per l’ETSAB i l’Università degli Studi di Firenze, a Itàlia. Màster en càlcul d’estructures de formigó a la UPC i Postgrau de Disseny de l’Espai Interior a ELISAVA, UPF, Barcelona. El 2008 funda l’estudi d’arquitectura gestionant projectes d’àmbit residencial, comercial i de recuperació de patrimoni històric. Cuidant sempre els espais, pensant en la comoditat, l’estètica i la funcionalitat.

Enric Boadas, Arquitecte

L’Enric és l’expressió de la precisió i la tècnica. A l’equip se n’encarrega del desenvolupament global de projectes amb màxim rigor i excel·lència per aconseguir el resultat desitjat a nivell d’arquitectura, contemplant la vessant tècnica i visual.

 

És llicenciat en Arquitectura Superior a la Universitat Politècnica de Catalunya i Postgrau en Rehabilitació.

Laia G

Laia García, Arquitecta

La Laia, juntament amb l’Enric, crea i desenvolupa projectes d’arquitectura, interiorisme i rehabilitació. Especialista en concepció d’espais treballa amb una curada selecció de materials per a retail i interiors, a nivell constructiu i d’acabats.

 

És llicenciada en Arquitectura Superior a la Universitat Politècnica de Catalunya i Postgrau en aparadorisme visual i comercial.

Paula

PAULA GALÍ, ARQUITECTA

La Paula, juntament amb l’Enric i la Laia, crea i desenvolupa projectes d’arquitectura. Somiadora i amb ganes, s’implica en cada nou encàrrec per arribar a un bon disseny tant tècnic, com sostenible i formal. A més, és la responsable de realitzar els renders i portar les XXSS com a community manager.

 

És llicenciada en Arquitectura Superior a la Universitat Politècnica de Catalunya i Postgrau en Modelament i coordinació BIM a la Universidad de Chile.

alex arozamena

Àlex Arozamena, Finances

L’Àlex dirigeix la viabilitat de les operacions i gestiona els pressupostos dels projectes.

 

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses a la Universitat Pompeu Fabra, Master en Direcció Financera i Comptable a la UPF i Postgrau en Administració a l’University Center Cesar Ritz (Suïssa).

Vivim els vostres projectes com si fossin nostres. Somniem junts?