L’estudi

Arquitectura i interiorisme

Oferim serveis globals d’arquitectura, disseny d’espais interiors i control d’obra, per aconseguir un resultat que s’ajusti tant en pressupost com en funcionalitat a les necessitats de cada projecte.
Gràcies al nostre equip d’industrials i proveïdors podem gestionar tot el procés de l’obra, oferint servei de claus en mà tant en àmbit residencial privat com en àmbit comercial.
Millorar l’acústica d’un bar, d’un restaurant o d’una oficina, controlar l’aïllament tèrmic d’un habitatge per tal de reduir-ne el consum energètic, o bé analitzar la geobiologia del lloc, són factors clau i intangibles que ofereixen un valor afegit a cada projecte aportant confort i benestar a les persones que faran ús d’aquests espais i en milloren el resultat, tant sigui en obra nova, reforma o rehabilitació.
El nostre mètode de treball consisteix en fer una primera visita sense compromís on conèixer les necessitats del client, posteriorment redactem el projecte definint distribució d’espais i materials d’acabat, gestionem els pressupostos i coordinem l’execució de l’obra. Tramitem les llicències administratives necessàries per cada projecte, el certificat energètic i la cèdula d’habitabilitat.
laia

Laia Tió

Laia Tió és llicenciada en arquitectura per l’ETSAB i l’Università degli Studi di Firenze, Màster en càlcul d’estructures de formigó a la UPC i Postgrau de Disseny de l’Espai Interior a ELISAVA, UPF.
El 2008 funda l’estudi d’arquitectura gestionant projectes i control d’obra d’àmbit residencial i comercial.

Col·laboradors

Enric Boadas

Arquitecte
Responsable de projectes

Clara Segués

Arquitecta
Responsable de projectes

Disseny i comunicació
www.viti.cat

BT Fotografia

Fotografia i vídeo

Pedra natural flexible
www.grupindiastone.com