Casa marinera a Sant Pol
1080
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1080,bridge-core-2.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Casa marinera a Sant Pol

UBICACIÓ

Sant Pol de Mar

SUPERFÍCIE

66 m2

ANY

2017

FOTOGRAFIA

MBT Montse Busquets

Entrar a La Caseta és entrar a la història de Sant Pol, amb tota l’ànima de les cases antigues d’un poble mariner. Amb una ubicació exclusiva, a la mateixa plaça de l’església (precisament era la casa on hi vivia el rector). Partim d’una casa original i amb arquitectura autòctona. Per fer la seva reforma ens hem centrat en mantenir aquesta essència pròpia i reformar-la cuidant el seu encant i la seva personalitat, és una icona. En el seu interior recuperem materials tradicionals com la tova i la pica de marbre. Els finestrons estan fets amb fusta de castanyer i la porta principal té to blau de mar, l’entrada té un caràcter únic.

Una reforma a Sant Pol d’un projecte amb pura essència mediterrània, esperit mariner i vida slow. Un homenatge a l’arquitectura popular en aquesta casa del casc antic, a tocar de l’església.

 

Una manera d’homenatjar el passat de la casa és la incorporació de la porcellana a les manetes de les portes i als interruptors, combinant-ho amb fusta. El disseny de la casa presenta també bigues vistes al sostre donant un aspecte natural, viu i autèntic. Tota la llum i intensitat del blanc de Sant Pol es percep a dins i a fora de la vivenda, i les persianes escollides son les persianes alicantines tan pròpies dels espais tradicionals mediterranis.

En la reforma i el redisseny del bany hem buscat crear un ambient agradable i càlid en tot l’espai, inspirant calma i serenitat. A nivell de materials està solucionat amb microciment, un material continu sense juntes, la seva textura és agradable i suau. A més a més de la bellesa que hi aporta, és un sistema de construcció molt net i amb un manteniment d’higiene molt còmode, ja que és tot seguit. Les aixetes acabades amb bronze mat també li donen un toc vell recuperat i original. Des del nostre despatx d’arquitectura de Sant Pol projectem cada estança per gaudir de moments relaxants i comfortables.