Consulta dental
1203
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1203,bridge-core-2.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Disseny de clínica dental

UBICACIÓ

Tordera

SUPERFÍCIE

63 m2

ANY

2015

FOTOGRAFIA

Laia Tió

La façana d’un local és la carta de presentació del negoci que s’hi desenvoluparà a dins. Una entrada atractiva resulta el reclam perfecte per als possibles clients. L’elecció del rètol, la il·luminació i els materials que definiran l’accés han de transmetre els valors de l’empresa i són essencials per a garantir la rebuda que es mereixen aquells que trien entrar a l’establiment. En la reforma d’aquesta clínica dental, els colors clars i les línies rectes evoquen netedat i professionalitat. A més aconseguim el tret diferencial amb el contrast de les fusteries negres i l’aportació del toc turquesa del logotip.

Línies rectes, superfícies llises i colors neutres ens serveixen per a transmetre als clients la professionalitat, confiança, claredat i higiene amb que seran tractats durant la seva visita a l’establiment.

 

Dissenyar els mobles que vestiran el local ens permet adaptar-los totalment a les necessitats funcionals dels treballadors i els clients. En la reforma d’aquesta clínica dental necessitàvem un espai diferenciat per a rebre a les persones de forma ràpida i un altre en el que destinar al client més temps d’una forma còmoda, i tot gestionat per una única persona. Per aconseguir-ho es va crear un mostrador i en perpendicular a aquest, tancant l’espai, una zona d’atenció particular resolta amb un taulell més baix. La làmpada de suspensió i el logotip de lletres corpòries confereixen personalitat a la zona de recepció.

A l’hora de dissenyar l’interior d’un establiment comercial busquem aconseguir espais funcionals, còmodes i agradables, tant per als clients com per al personal que hi treballa. En la reforma d’aquesta clínica es crea un espai ampli de sala d’espera amb tres línies de sofàs proporcionant comoditat als clients. Els grans finestrals i la porta d’accés de vidre faciliten l’entrada de llum natural garantint una espera agradable. I per als dies foscos o en les hores de menys llums s’ha dissenyat un sistema d’il·luminació combinant ulls de bou i llum indirecta amb tires LED al perímetre del fals sostre.