Reforma de cuina
1139
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1139,bridge-core-2.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Cuina amb vistes al mar

UBICACIÓ

Maresme

SUPERFÍCIE

8 m2

ANY

2016

FOTOGRAFIA

MBT Montse Busquets

Per als amants de la bona cuina, tenir un espai de treball ample, còmode i lluminós és un autèntic plaer. En el disseny d’aquesta cuina hem aconseguit màxima claredat. La cuina està orientada a sud, amb una obertura de finestra generosa, això permet captar la lluminositat exterior tot el dia, i a la tarda, si es desitja, es pot jugar amb la persiana de lames orientables per a filtrar la llum. Domina el Corian, material continu que ens permet tenir un espai de treball agraït, net i sense juntes, visualment uniforme. Combinem el blanc del padrís i del mobiliari amb el color cru de la rajola frontal de gran format, creant un ambient càlid i acollidor.

L’escala que comunica totes les plantes combina fusta natural i ferro, formant graons sense contrapetja, el que combinat amb el gran finestral de dues plantes d’alt genera un espai minimalista i lluminós

 

A la cuina de SANTOS es combina el sobre de NEOLITH amb una barra de fusta massissa de castanyer sobreposada que dona un toc orgànic al disseny minimalista. La cuina es fusiona amb la zona del menjador i la sala d’estar, gaudint de la lluminositat de la vessant sud i connectant el jardí, la piscina, els pins mediterrànies i el mar. Amb la creació d’un únic espai de sala d’estar, menjador i cuina envoltat de grans finestrals que ocupen pràcticament la totalitat de les façanes sud i oest aconseguim dotar a la zona de dia de gran amplitud i il·luminació, aconseguint mantenir la individualitat de les peces mitjançant elements fixes com la llar de foc o l’illa de la cuina

A la primera planta hi trobem una suite amb vestidor i bany privat amb vistes directes al mar. El llit està encarat al gran finestral que dóna a mar, i la paret on es recolza el capsal disposa d’una gran superfície vidriada que separa l’estança del vestidor i permet tenir accés a les vistes. D’aquesta manera, les tres peces que conformen l’habitació tipus suite (dormitori, vestidor i bany) poden gaudir de les vistes privilegiades que atorga l’emplaçament de l’edifici. Destaquem en el bany les
aixetes murals de color coure mate i el rentamans que es forma amb un porcellànic de color gris antracita i metall efecte coure, creant un joc que solapa materials i textures