Renovació de cuina amb inducció integrada - Laia Tió
1758
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1758,bridge-core-2.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
tecnologia i disseny

Renovació de cuina amb inducció integrada

UBICACIÓ

Sant Pol de Mar

SUPERFÍCIE

10 m2

ANY

2022

FOTOGRAFIA

Mercè Gost

Us presentem una cuina renovada integrant tecnologia i disseny. En aquesta cuina s’ha renovat tot el mobiliari, il·luminació i electrodomèstics, s’han instal·lat nous revestiments i s’ha eliminat la porta ampliant l’espai de pas de manera que quedi oberta i més ben connectada.

cuina renovada
cuina renovada
renovació de cuina

La distribució de les instal·lacions (focs, campana extractora, aigüera, rentavaixelles) s’ha mantingut pràcticament per ser una proposta pràctica i còmoda per a les persones de la família.

 

Tots els electrodomèstics s’han integrat quedant un espai sobri i ordenat. Com a novetat hem integrat la inducció al taulell amb el sistema TPB Tech. La Tecnologia TPB és una superfície tecnològica amb inducció integrada invisible sobre la qual es pot elaborar, cuinar i emplatar, innovació i gastronomia. Permet cuinar directament sobre el taulell, una superfície totalment plana on no hi ha vidre ni focs visibles,una proposta visualment minimalista que facilita molt la neteja.

Els mobles i la seva compartimentació s’han dissenyat perquè sigui el més eficient i còmode possible, disseny pràctic, pensant sempre en la seva usabilitat diària.

alçat de detall de la cuina
alçat de detall de la cuina

A la paret lliure de mobiliari de cuina, hi hem col·locat revestiment mural Vescom, donant-li textura i vitalitat a la paret i guanyant en personalitat. A més, aquest revestiment suporta neteges i desinfeccions freqüents mantenint les seves qualitats. Hem seleccionat un color moka similar al to del taulell i frontal  de la cuina, una gamma cromàtica actual que combina a la perfecció amb els acabats predominants blanc i fusta. I hi hem acabat de donar un toc amb negre combinant amb la fusteria d’alumini de les finestres existents, en els mecanismes, il·luminació i el nou radiador.

inducció integrada a taulell
inducció integrada a taulell
detall del taulell