Reforma de cuina i bany a Barcelona

Ubicació

Barcelona

Superfície

8 m2

Any

2012

Fotografia

MBT Montse Busquets

La cuina i el bany tenen moltíssima importància en l’estat i la imatge global d’una casa. Quan fem una reforma en aquestes zones de la llar, tot l’habitatge guanya en valor i s’actualitza. Aquí tenim un projecte de reforma fet en un pis a la vila olímpica de Barcelona. La cuina és oberta a la sala d’estar, hi domina l’elegància del parquet de fusta massissa, amb mínim pes. La proporció dels armaris i els calaixos és totalment horitzontal, guanyem en comoditat i en imatge fresca. Els tiradors son GOLA, un sistema integrat i discret que ens ofereix un frontal net i minimalista.

El CORIAN (superfície de treball contínua), ens aporta bellesa i un toc distintiu amb el seu color antracita, i el seu gruix, combinant amb el gris pedra de la rajola de gran format, un joc de blancs i diversos tons de gris.

Un mirall de gran format ens dóna amplitud i lluminositat a l’espai privat del bany. Juguem amb fusta tropical de wengué, amb un to xocolata negra fosca, per donar un toc distintiu, contrastant amb la pica blanca contemporània de ROCA. La zona de dutxa queda emmarcada per vidre totalment trasparent. La paret de la dutxa presenta rajola zzzzz de gran format, també de color xocolata per engammar i donar el punt de color respecte la rajola blanca amb textura de la resta de parets. Tancaments d’alumini amb mínima intervenció per aconseguir una imatge minimalista i japonesa.

Reformar la cuina és com estrenar casa, un autèntic plaer per als que els hi encanta estar hores cuinant i compartint bons gustos. Cada detall compta. A l’estudi d’arquitectura treballem per aconseguir que el resultat final sigui tal com s’espera: comoditat, bellesa i practicitat. Els electrodomèstics estan integrats en el mobiliari per alliberar l’espai de treball i per a tenir una cuina neta visualment. La il·luminació integrada en el disseny ens dona una llum càlida i tranquil·la per gaudir del lloc. Tot a punt per encendre els fogons i tastar de plats boníssims.