Consultoria i assessorament transversal en projectes d’arquitectura, interiorisme i rehabilitació.

OBRA NOVA I REFORMES

Estudiem cada projecte per poder oferir solucions personalitzades i amb total flexibilitat, perquè cada espai tingui el toc de personalitat que desitgem. Només així podem crear espais únics, genuïns, i coherents amb la funcionalitat que volem.

El nostre mètode de treball comença per escoltar bé les vostres necessitats i fer-les nostres, així podem dissenyar l’espai que necessiteu: distribució, materials, filosofia… tot dissenyat detalladament per a crear un espai que us el sentiu molt vostre.

· Avantprojecte
· Projecte bàsic i d’execució
· Direcció d’obra
· Coordinació d’industrials
· Interiorisme
· Habitatge, retail i restaurants

REHABILITACIÓ DE PATRIMONI

Ens apassiona recuperar i preservar el patrimoni històric i cultural amb les condicions que es mereix. Tenint cura de les formes, la història i els materials, o fent conviure estructures antigues amb materials més actuals.

Estudiem el projecte en cada cas perquè l’espai torni a lluir amb tot el seu potencial projectant la intervenció d’una banda des del respecte a la història i al passat, i de l’altra amb la mirada al futur per a per a donar-li una nova vida a l’edifici que li permeti adaptar-se a les noves necessitats.

· Rehabilitació d’edificis modernistes
· Rehabilitació de patrimoni històric
· Rehabilitació d’ermites
· Recuperació d’edificacions rurals
· Rehabilitació energètica

JARDINS SANADORS

Un jardí sanador és un espai dissenyat per estimular els sentits, fomentar la relaxació i proporcionar una connexió profunda amb la natura, i podem incorporar-lo al teu projecte, obtenint molts beneficis:

· Millora del benestar i la salut, particularment la salut mental i benestar emocional dels usuaris.

· Sostenibilitat i medi ambient, amb l’ús de plantes autòctones, tècniques de conservació de l’aigua o materials ecològics.

· Diferenciació i valor afegit que pot ser atractiu per als seus usuaris o compradors potencials.

·  Augment de la productivitat i el compromís dels treballadors amb l’empresa, ja que els proporciona un espai per relaxar-se i recarregar energies durant les pauses laborals.

· Retorn de la inversió a llarg termini en termes de beneficis per a la salut i el benestar dels usuaris (per tant reducció en costos associats amb problemes de salut mental o física), la satisfacció dels clients i el valor addicional a la propietat.