Serveis - Laia Tió
157
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-157,bridge-core-2.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Consultoria i assessorament transversal en projectes d’arquitectura, interiorisme i rehabilitació.

OBRA NOVA I REFORMES

Estudiem cada projecte per poder oferir solucions personalitzades i amb total flexibilitat, perquè cada espai tingui el toc de personalitat que desitgem. Només així podem crear espais únics, genuïns, i coherents amb la funcionalitat que volem.

 

El nostre mètode de treball comença per escoltar bé les vostres necessitats i fer-les nostres, així podem dissenyar l’espai que necessiteu: distribució, materials, filosofia… tot dissenyat detalladament per a crear un espai que us el sentiu molt vostre.

 

· Avantprojecte
· Projecte bàsic i d’execució
· Direcció d’obra
· Coordinació d’industrials
· Interiorisme
· Habitatge, retail i restaurants

REHABILITACIÓ DE PATRIMONI

Ens apassiona recuperar i preservar el patrimoni històric i cultural amb les condicions que es mereix. Tenint cura de les formes, la història i els materials, o fent conviure estructures antigues amb materials més actuals.

 

Estudiem el projecte en cada cas perquè l’espai torni a lluir amb tot el seu potencial projectant la intervenció d’una banda des del respecte a la història i al passat, i de l’altra amb la mirada al futur per a per a donar-li una nova vida a l’edifici que li permeti adaptar-se a les noves necessitats.

 

· Rehabilitació d’edificis modernistes
· Rehabilitació de patrimoni històric
· Rehabilitació d’ermites
· Recuperació d’edificacions rurals
· Rehabilitació energètica

TRÀMITS

Oferim serveis de consultoria tècnica previs a la compra d’un habitatge o negoci estudiant la viabilitat del projecte, tant des del punt de vista normatiu, com econòmic i estructural.

 

Gestionem tràmits amb l’administració local i autonòmica començant amb una visita inicial a l’immoble i acabant amb la gestió final del tràmit fins a la seva resolució. Fem informes, certificats, peritatges sobre patologies de l’edificació, legalitzacions i projectes de canvis d’ús.

 

· Cèdules d’habitabilitat
· Certificats energètics
· ITEs (Inspecció Tècnica d’Edificis)
· Projectes de canvi d’ús
· Informes i certificats tècnics
· Legalitzacions