Fem arquitectura mediterrània, ens empapem de la llum, la serenitat i la natura que ens envolta dissenyant espais estètics, càlids i coherents amb l’entorn. Tu imagines com vols viure i nosaltres comencem a dibuixar la idea.

ARQUITECTURA CÒMODA

Arquitectura comòda, agradable i pràctica. Aquesta és una de les nostres premises a l’hora de dissenyar casa vostra. El primer que fem és escoltar-vos i entendre la vostra manera de viure, i a partir d’aquí projectem idees creatives per concebre espais confortables on estar-hi molt a gust.

EXPERIÈNCIA I CONEIXEMENT

Som un equip d’arquitectes amb llarga trajectòria, visió fresca i tracte proper. La professionalitat i el coneixement del sector i del territori ens facilita ser assessors tècnics contemplant totes les possibilitats creatives de cada projecte.

CONTROL GLOBAL

Fem control i seguiment global de totes les fases, cuidant tots els detalls fins a l’entrega final, amb personalització, rigor i atenció acurada per aconseguir les millors solucions. La bona relació amb tots els industrials facilita bons resultats.

FACILITAT DE COMUNICACIÓ

Parlem català, castellà, anglès i italià. Fem assessorament i consultoria sobre les possibilitats que té un projecte, des de la visita al terreny fins a la gestió de tots els permisos i tràmits amb l’administració. També coordinem tots els professionals.