valors - Laia Tió
910
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-910,bridge-core-2.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Fem arquitectura mediterrània, ens empapem de la llum, la serenitat i la natura que ens envolta dissenyant espais estètics, càlids i coherents amb l’entorn.

 

Tu imagines com vols viure i nosaltres comencem a dibuixar la idea.

ARQUITECTURA CÒMODA

Arquitectura comòda, agradable i pràctica. Aquesta és una de les nostres premises a l’hora de dissenyar casa vostra. El primer que fem és escoltar-vos i entendre la vostra manera de viure, i a partir d’aquí projectem idees creatives per concebre espais confortables on estar-hi molt a gust.

EXPERIÈNCIA I CONEIXEMENT

Som un equip d’arquitectes amb llarga trajectòria, visió fresca i tracte proper. La professionalitat i el coneixement del sector i del territori ens facilita ser assessors tècnics contemplant totes les possibilitats creatives de cada projecte.

CONTROL GLOBAL

Fem control i seguiment global de totes les fases, cuidant tots els detalls fins a l’entrega final, amb personalització, rigor i atenció acurada per aconseguir les millors solucions. La bona relació amb tots els industrials facilita bons resultats.

FACILITAT DE COMUNICACIÓ

Parlem català, castellà, anglès i italià. Fem assessorament i consultoria sobre les possibilitats que té un projecte, des de la visita al terreny fins a la gestió de tots els permisos i tràmits amb l’administració. També coordinem tots els professionals.